• Restaurants
  • Accomodation
  • Useful infos
  • Shops
  • Gallery
  • Documentation
  • How to come
  • Weather
Recette du chef
    The Commanderie Templière d'Avalleur :

    The order of the Templars was founded by a native of Champagne in Jerusalem in the year 1119, in order to protect pilgrims in the Holy Land. Remains of the Templar period include the 12th-century Romanesque and Gothic chapel...

     

     

     

    There is a 400-km netword of paths allowing lovely walks in the Barsequanais region.

 

 Andouillette 5A rôtie, sauce à la graine de moutarde et coteaux champenois

(Restaurant le Faine au domaine de Foolz)

 

Pour 4 personnes

4 andouillettes 5 A
½ litre de coteaux champenois
50 grammes de moutarde à l’ancienne
10 cl de crème liquide
1 oignon rouge
50 gramme de beurre
sel
poivre


Rôtir les andouillettes dans le beurre noisette
Emincer l’oignon rouge et mettre dans les andouillettes
Ajouter la moutarde, déglacer au coteaux champenois, laisser réduire la crème
Vérifier l’assaisonnement, servir chaud

 

                                                                                BON APPETIT !

!